УКР
App for android App for apple
Інші види спорту
Подобається

Легендарне автошоу Формули-1 відбудеться у Києві

24/05/2018
Легендарне автошоу Формули-1 відбудеться у Києві

16 червня на Контрактовій площі в Києві відбудеться автошоу за участю легендарної команди Формули-1 Scuderia Ferrari. Про це повідомляє Автосвіт.

Початок – 12:00, вхід вільний.

У програмі заходу – виступ професійних дрифтерів, шоу мото- і велобайків, битва діджеїв, шоу битбоксерів і безліччю конкурсів.

Головною родзинкою шоу стануть показові дрифти тест-пілота Scuderia Ferrari Марка Жене, а також змагання Pit Stop Challenge, де будь-який бажаючий зможе відчути себе частиною піт-стоп команди Формули-1.

А ще з сезону 2018 року в Формулі-1 вирішили відмовитися від грід-гьорлз. Нове керівництво королівських гонок прийняло рішення замість моделей залучати дітей на передстартових церемоніях представлення гонщиків. Це допоможе виростити покоління нових гонщиків-профі.

У церемоніях візьмуть участь юніори з картингу і молодших гоночних серій. Їх виберуть в залежності від спортивних успіхів і за допомогою лотереї.

"Для дітей участь в подібній події стане незабутнью: уявіть, що вони зможуть постояти поруч зі своїми героями, подивитися, як ті готуються до гонки, і побудуть поруч з елітою автоспорту перед стартом", – заявив комерційний директор Формули-1 Шон Братчес.

Грід-гьорлз обурені таким рішенням. Екс-модель і чинний пілот Мішель Вестбі написала гнівну заяву в фейсбуці.

"Я більше не грід-гьорл, але впевнена, що дівчата втратили джерела доходу, тому що феміністки думають, що знають краще за нас, хоча не розуміють нічого про те, про що судять! Це розчаровує. У нас є свій голос", – написала Вестбі.