УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

Топ-5 найдорожчих гравців Євро-2016

10/06/2016
Топ-5 найдорожчих гравців Євро-2016

1. Кріштіану Роналду, Португалія, «Реал», 31 рік

110 млн євро

Початок сезону вийшов зім'ятим, але з кінця зими справи у Кріштіану пішли чудово, пише Корупція.Спорт. Забивши останній пенальті у фіналі Ліги чемпіонів і ставши кращим бомбардиром ЛЧ з 16 м'ячами, Кріштіану напевно підвищив свій настрій перед чемпіонатом Європи.

2. Гарет Бейл, Уельс «Реал», 26 років

80 млн євро

Незважаючи на тріумф у Лізі чемпіонів, сезон для Бейла склався не дуже вдало: двічі отримував травми, забив 19 голів у Примері, а в виграної «Реалом» ЛЧ не відзначився жодного разу. Бейл серйозно налаштований на чемпіонат Європи. «Ми повинні вірити, що можемо виграти цей турнір», – сказав Гарет недавно.

3. Томас Мюллер, Німеччина «Баварія», 26 років

75 млн євро

Де тільки не довелося пограти Томасу за час роботи з командою Гвардіоли: і на позиції центрального півзахисника, і правого вінгера, і другого форварда, і навіть пару разів – центрфорварда, ну і, природно, на позиції «десятки». До честі німця, він не скаржився, а справно забивав: 20 голів у Бундеслізі та вісім у Лізі чемпіонів.

4-5. Еден Азар, Бельгія «Челсі», 25 років

70 млн євро

Його вартість викликає легке здивування. Адже за рік Еден встиг гравця з кращим дриблінгом в Європі і гравця, якого Жозе Моурінью котировал «вище, ніж Роналду», перетворитися в «щура» (визначення уболівальників «Челсі») і «футболіста в гіршій формі, яку я коли-небудь бачив» (характеристика Гуса Хіддінка).

4-5. Роберт Левандовскі, Польща «Баварія», 27 років

70 млн євро

Роберт, незважаючи на експерименти Гвардіоли, в «Баварії» залишався основним вибором тренера на місце в центрі нападу. Підсумок – 30 голів в 32 матчах в Бундеслізі, дев'ять голів в 11 матчах ЛЧ і стійкий інтерес з боку «Реала», який дозволяє Роберту вимагати істотного підвищення зарплати в «Баварії».