УКР
App for android App for apple
Головні новини
Подобається

Тренер збірної Іспанії: Україна – страшно незручний противник (ВІДЕО)

25/03/2015
Тренер збірної Іспанії: Україна – страшно незручний противник (ВІДЕО)

Вісенте Дель Боске дав свою оцінку майбутньому супернику у матчі відбіркового циклу Євро-2016 проти збірної України.

"Я дивився останні матчі Динамо і Дніпра в Лізі Європи, оскільки знаю, що саме гравці цих клубів, а також Шахтаря, складають кістяк української збірної. У них хороший вибір виконавців. У цьому можна спокійно переконатися на прикладі поразок Евертона і Аякса, не останніх команд в Європі.

Нас чекає важкий матч із сильним і гідним опонентом. Було б здорово заробити три очки, відірватися від переслідувачів і зробити крок вперед у турнірній таблиці.

Ми відмінно вивчили свого суперника. Українці недавно відновили баталії у внутрішньому чемпіонаті, що, звичайно, може зіграти нам на руку. Водночас, на відміну від суперників, наші хлопці проводять напружений клубний сезон, і це також є важливим моментом майбутнього бою. Сподіваюся, ми зіграємо з Україною на найвищому рівні.

Повторюся, у складі української збірної безліч гравців екстра-класу, таких, наприклад, як Андрій Ярмоленко. З Україною нам потрібно бути дуже обережними. Страшно незручний противник!

Та й у цілому, фініш відбіркового турніру буде дуже важким, але ми завжди з оптимізмом дивимося в майбутнє і намагаємося радувати наших уболівальників. Не сумніваюся, що в п'ятницю в Севільї ви побачите справжню збірну Іспанії, яка кувала славу на різних стадіонах світу.

Ми перебуваємо на складному етапі, успішно подолавши який, дасть Бог, все-таки поїдемо захищати наш титул у Францію. Наша мета – відновити реноме іспанської збірної. І ми це зробимо", – наводить слова Дель Боске Команда.

Нагадаємо, що матч групового раунду відбору на Євро-2016 Іспанія – Україна відбудеться 27 березня в Севільї. СПОРТ bigmir)net вестиме текстову онлайн трансляцію матчу, який розпочнеться о 21:45.
 
Дивіться, як збірна України готується до матчу з Іспанією:

 

 

Джерело:  Korupciya.sport