УКР
App for android App for apple

“В один ряд з Кобзоном”. Борець-зрадник пишається попаданням до списку санкцій України

25/12/2015
“В один ряд з Кобзоном”. Борець-зрадник пишається попаданням до списку санкцій України

237734

Український боєць змішаних єдиноборств (UFC) Олексій Олійник, який раніше підтримав президента Росії Володимира Путіна, потрапив у "чорний список" Міністерства культури України. Спортсмена вважають загрозою нацбезпеці країни.
Сам боєць пишається тим, що став росіянином, і не бачить для себе нічого страшного в такому розвитку подій.

"Єдине, чого я в цій абсурдній ситуації можу порадіти – тому, що мене поставили на один рівень з Кобзоном, Боярським та іншими заслуженими особами, яких і я поважаю, і весь колишній Радянський Союз. Я знаю, як ставляться до мене в Україні, а на інше мені наплювати ", – заявив уродженець Харкова в інтерв'ю.
У той же час, він підкреслив, що не пов'язує рішення Мінкульту з отриманням російського громадянства. "Попадання в список пов'язано не з отриманням російського громадянства, а з активною громадянською позицією, яку я висловлюю щодо нинішньої влади, яка захопила її неправомірним чином", – зазначив Олійник.


Нагадаємо, в "чорний список" Міністерства культури України також увійшов американський боксер Рой Джонс. Раніше легенда боксу ганебно програв у першому ж бою під російським прапором.