УКР
App for android App for apple
Мотивація
Подобається

Ви думаєте це конкурс краси ?Відповідь Вас шокує! (ФОТО)

04/01/2016
Ви думаєте це конкурс краси ?Відповідь Вас шокує! (ФОТО)

 

У суспільстві зазвичай засуджувальне відносяться до ситуацій, коли роботодавці висовують до кандидата на вакантне місце критерії, що стосуються зовнішніх даних. Воно-то зрозуміло, тут пахне утиском прав людини.

Але Китай споконвіку славився нетрадиційним підходом до, здавалося б, звичайним речам. Те що в одних країнах вважають за дикість, тут вважається нормою. Але сьогодні немає про дивина Піднебесної.

Одне з відомих модельних агентств міста Циндао вирішило провести кастинг серед привабливих дівчат-студенток на вакансію – кого б ти міг подумати? – Правильно, стюардеси.

Варто відзначити, участь у конкурсі взяли тисячі студенток.

1


Кожна мріяла відібрати у суперниць вигідні контракти від спонсорів.

2
Дівчата-красуні також повинні були показатися в формі стюардес.

3


Незвичайний конкурс привернув увагу керівників великих авіакомпаній.

4


Ось якими були вимоги до учасниць: елегантність, стрункість, м'який голос і відсутність шрамів на видимих ​​частинах тіла.

5
Юні створіння, які придивилися авіабоссам, запропонували пройти навчальні курси. А це, як ти сам розумієш, в майбутньому вигідні контракти. Робота стюардеси вважається мало не однією з найвищих за статусом в країні.

6
Що ж! Мені ще ніколи не доводилося бачити подібного роду співбесіди на вакансію … Але, погодься, будь стюардесі важливо володіти приємною зовнішністю. Розкажи про цю непересічну конкурс своїм приятелям.