УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

“Шахтар” – “Динамо”: кияни – за крок від антирекорду Блохіна

26/05/2017
“Шахтар” – “Динамо”: кияни – за крок від антирекорду Блохіна

Для репутації "Динамо" ще одна невдача в цьому сезоні може стати особливим ударом


Сьогодні в Харкові відбудеться шосте та останнє класико сезону – "Шахтар" vs "Динамо" (19:30, ТВ – "Україна", "Футбол 1"). У турнірному плані воно нічого не вирішує, але для репутації киян ще одна невдача може стати особливим ударом. Справа в тому, що в нинішньому чемпіонаті "біло-сині" вже зазнали семи поразок. Ще одне – і це буде повтор антирекорду клубу сезону 2012/2013, коли під керівництвом Олега Блохіна динамівці 8 разів залишали поле переможеними.


Нагадаємо, Ігор Суркіс і Сергій Ребров все ще не вирішили, чи продовжувати їм співпрацю. Тим часом агент тренера Шандор Варга вчора заявив, що на Реброва є попит за кордоном, і, мовляв, там він, якщо поїде, обов'язково себе проявить.


Тим часом у "Шахтаря", давно забезпечив собі чемпіонство, з'явився прекрасний стимул для чергової перемоги. Вона стала б подарунком для опорника Тараса Степаненка, вчора втретє став батьком. "Хотіли з дружиною дівчинку, але дуже раді і третьому хлопчику", – сказав Тарас. Малюкові (53 см, 3150 гр) дали ім'я Мирон. Його братиків звуть Ярослав і Святослав. У ці дні тренер дозволив Степаненко побути з родиною.


Крім того, у донеччан не зіграють П'ятов, Ракицький, Ісмаїлі і заліковує травму Срна, що дає шанс молоді. "Сподіваюся зіграти в основі, – сказав 20-річний хав "Шахтаря" Зубков. – Думаю, буде відкрита гра".


До речі, напередодні "гірники" зробили важливий трансферний крок, на чотири роки продовживши контракт з Тайсоном.